donderdag 29 november 2018

Vandaag, donderdag, ergens in Nederland....

Ha brat, met jouw welnemen, en desnoods zonder, richt ik mij vandaag tot de grote groep van lezers die deze broederblog volgen, lezers waarvan de meeste zich helaas nog niet als volger te hebben aangemeld maar wel onze blog nauwgezet lezen: 


Goedendag lieve Kijkbuiskindertjes!


Afbeeldingsresultaat voor meneer de uil

Vandaag, donderdag 28 november, zullen brat en Brat elkaar ergens in Nederland in het openbaar ontmoeten. Zonder vermomming! 
Bij deze loven wij vanuit het Grote Dierenbos een premie van 150 euro uit (ja,ja, dat is niet mis!) voor het eerste kijkbuizertje dat een foto van deze ontmoeting maakt en uploadt vóór 1 december 2018, in een reactie op deze blog
Tip: Brat lijkt een beetje op Bor de Wolf, terwijl bratje meer weg heeft van Lowieke de Vos. Maar bij elkaar hebben ze ook wel wat weg van Ed en Willem Bever.
Familieleden van Brat'ya Plotnicki zijn uitgesloten van deelname.  

4 opmerkingen:

  1. Brat, het was gezellig.
    Ik heb geen Paparazzo gezien.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dit stinkt aan alle kanten. Een Pure Zus die geen familie is … ?
    En een prijsvraag met als voorwaarde foto uploaden want geheel niet kan.
    Ik geloof trouwens helemaal niet in delay of gratification.
    WAAR BLIJFT MIJN BIER

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Antwoord aan Чистая сестра 2:
    Tot nu toe was geen van de inzendingen geschikt voor publicatie. Wij (brat en Brat) zijn echter bereid om de inzendingstermijn te verlengen tot 10 december 2018, maar daarbij geldt wel het dringende verzoek om voor die tijd te leveren.
    Tevens verzoeken wij u om u als volgster aan te melden.
    Meder namens brat, met vriendelijke groet, Brat.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Aanvulling: mocht u bij het uploaden van de foto op technische problemen stuiten, wellicht kunt u dan een link doorsturen naar een plek in de cloud alwaar foto te bezien is. De ICT afdeling van Brat'ya Ploticki kan de publicatie in de blog dan alsnog voor u verzorgen (uiteraard kostenloos).

    BeantwoordenVerwijderen